Thursday, September 24, 2015

Kenraaliharjoitus lähestyy!

Viimeisiä treenejä viedään

Eilen keskiviikkona pidettiin molempien ryhmien stemmikset ja hyvin sujuivatkin - kiitos kaikille soittajille keskittymisestä ja tsemppaamisesta, omat osat eli stemmat hienosti hallussa. Päästiin harjoittelemaan pianistin kanssa kaikkia kappaleita sekä testaamaan yhdessä niistä lyömäsoitinsäestys.

Ensi viikolla keskiviikkona kuullaankin sitten ensimmäistä kertaa yhdessä koko systeemi, kun kertojamme Marjuskakin liittyy joukkoihin. Kenraaliharjoitus ei ole tässä projektissa yleisölle avoin (mahdollisia erikseen sovittuja poikkeuksia lukuunottamatta), jotta säilyy jännitystä varsinaisiin esityksiinkin.

Jotta kenraalihommat sujuvat mahdollisimman sutjakkaasti, olethan ajoissa paikalla. Viritämme heti viideltä ja katsomme kaikkien lopulliset soittopaikat. Läpimeno alkaa, kun Marjuska saapuu. Sen jälkeen pieni evästauko (varaudu omin naposteltavin) ja sitten toinen läpimeno. Tarvittaessa ehditään katsoa esim. joidenkin kappaleiden lähtöjä tai lopetuksia erikseen. Todennäköisesti pääsemme lopettamaan jo vähän ennen klo 19.30, tämä tiedoksi kotijoukoille jotka soittajia kuskaavat.

Huom! Mieti kenraaliin mennessä oma esitysvaatetuksesi. Sitä ei tarvitse tuoda mukana, mutta käymme yhdessä läpi, että kaikilla on asu/asusteet selvillä. Itselläni on viidet lainattavat keijunsiivet.

Kutsukaa toki esityksiin perheen lisäksi kavereita, kummeja, kaimoja, mummeja, vaareja, kumminkaimoja ja vaikka naapureitakin. Saliin mahtuu mukavasti väkeä ja mahdollisuuksiahan on kaksi tuolloin la 3.10., klo 12.00 ja 13.15.

Treeniterkuin,
Eeva


p.s. Kenraalin ja esitysten paikkana siis tuttu Tauno Marttinen -sali.

No comments:

Post a Comment